Warning: Use of undefined constant ‘DISABLE_WP_CRON’ - assumed '‘DISABLE_WP_CRON’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/16/161716/bokhora.se/public_html/wp-config.php on line 40 Warning: Use of undefined constant ‘true’ - assumed '‘true’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/16/161716/bokhora.se/public_html/wp-config.php on line 40 Apropå att det snart är jul… « Bookie

Bookie

En blogg för bokberoende

Apropå att det snart är jul…

15 november, 2012 Kl.9:52 På vift

Okej, det är inte alldeles sant, men enligt en titt i affärerna så har det varit jul länge! Jag är ingen julfanatiker utan tar det ganska lugnt. Det enda jag vill ha lite koll på i god tid är önskelistorna! Jag vill gärna planera inköp i god tid och hinna slå in och helst av allt även skriva rim på paketen.  Jag brukar helst av allt ge bort böcker i present och julklapp, eftersom jag själv också önskar det på min önskelista.

Min fråga till dig! Vad står det på din önskelista?  Vilka ”julmåsten” har du ?

På återhörande!  Agneta

Kommentera

Kommentera