Bookie

En blogg för bokberoende

Apropå bokcirklar…

5 november, 2012 Kl.8:36 Litteraturen

Ikväll träffas jag och mina vänner i bokcirkeln på biblioteket. Ikväll ska vi diskutera Theodor Kallifatides böcker. Det ska bli kul! I ett tidigare inlägg har jag skrivit om ”min” bok, nämligen Herakles. Nästa måndag har jag bokcirkel igen men med ett annat gäng. Vi ska diskutera Ellen Key och hennes banbrytande skrifter. Jag återkommer om det i ett senare inlägg.

Det är fantastiskt roligt att vara med i bokcirklar och det spelar ingen roll hur mycket jag har att göra så skulle jag aldrig välja bort bokcirkeln. Det har hänt att jag måst vara borta någon enstaka gång p.g.a. studier, men jag har ändå läst de böcker som stått på agendan. Tänk så många ställen jag varit på, så många människor jag mött, så många öden jag fått ta del av, tack vare böckerna!

På återhörande!  Agneta

Kommentera

Kommentera