Warning: Use of undefined constant ‘DISABLE_WP_CRON’ - assumed '‘DISABLE_WP_CRON’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/16/161716/bokhora.se/public_html/wp-config.php on line 40 Warning: Use of undefined constant ‘true’ - assumed '‘true’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/16/161716/bokhora.se/public_html/wp-config.php on line 40 Det handlösa inlägget « Bookie

Bookie

En blogg för bokberoende

Det handlösa inlägget

18 maj, 2012 Kl.8:00 Studentlivet

Det svåra med att analysera dikter är att hitta nya infallsvinklar. Om man inte gjort så mycket förarbete slås man av det i skrivprocessen. Jag är inte så mycket i mig själv just nu, därför blir detta ett handlöst inlägg, som vore jag bakbunden. För mitt skrivande på en pågående uppsats behövs det att jag inser min frihet: att banden från förr är avklippta. Det är lite inspirerande med klippet nedan. Det ligger utanför filmen som det baseras på, av orsaken att den inte tillät ljud av detta slag på grund av ett estetiskt manifest kallat Dogma. Idioterna, som filmen heter, experimenterar med distans och inlevelse.

 

 

Kommentera

Kommentera