Bookie

En blogg för bokberoende

Dottern boktipsar…

29 december, 2012 Kl.11:30 Litteraturen

Eftersom jag fortfarande läser Den tomma stolen (har bara några sidor kvar…) så får min dotter komma med ett boktips idag!

Kicki rekommenderar Martina Haags Heja, heja! En bok om Martinas första stapplande träningspass i löpning och där glädjen och en hel del envishet nu fört henne fram till att springa maraton! Eftersom dottern själv tränar en del löpning förstår jag att boken måste vara mycket bra som peppning att inte ge upp.

 

Hejaheja

 

Sista dagarna med bloggen Bookie nu… känns lite sorgligt faktiskt. Jag hoppas och tror att bokläsning, plugg och studentliv har präglat denna blogg och att kanske någon därute har blivit inspirerad att börja plugga eller läsa någon bok eller kanske själv börjat blogga 🙂

Vill passa på att önska alla läsare ett Gott nytt år och ett härligt läsår med massor av bra böcker! Jag ska antagligen skriva ett inlägg även på måndag 31/12 men om det nu är så att bloggen stängs ner redan i morgon så kommer alltså min hälsning med redan idag!

Tack till alla er som följt bloggen! Tack till er som kommenterat och tyckt till! Fortsätt följa Bokhoras härliga blogg och själv ska jag återuppta min egen blogg:  www.agnetasbokblogg.blogspot.se

 

På återhörande? Agneta

 

 

 

 

 

Kommentera

Kommentera