Bookie

En blogg för bokberoende

En ny ordning

25 oktober, 2012 Kl.18:48 Studentlivet

Att arbeta med vetenskapliga texter kräver en distansering mellan dig och dem. Jag får associationer till att gå längre och längre ut i havet, när man knappt känner botten, och bävar för att simma ut samtidigt som man inte vill snopet vända tillbaka (jag är rädd för vatten). Under ytan ligger en oförutsägbarhet i att inte veta vad man kan förvänta sig, om man tänker rätt eller fel. Men vad finns det egentligen att förlora? Dig själv? Jag kommer att tänka på en mardröm jag hade i förskoleåldern, i vilken jag lättade från marken och upplöstes till något slags moln.

 

2 kommentarer

2 kommentarer till En ny ordning

  1. Väldigt fin blogg idag….blev inspirerad att försöka mej på att läsa poesi!

    Katarina

Kommentera