Bookie

En blogg för bokberoende

Julavslutning…

21 december, 2012 Kl.8:16 På vift

Idag har vi terminsavslutning på min skola och vi firar den med en stunds underhållning nere i matsalen. Där kommer rektor att hålla en julhälsning och elever från vår fantastiska kulturskola kommer att underhålla oss. Därefter blir det fika i klassrummen och betygsutdelning till samtliga elever, 7:or, 8:or och 9:or. Det blir första betyget för 7:orna och 8:orna så de är säkert mycket förväntansfulla (nåja, inte alla…)

Vi i personalen avslutar sedan med en stunds julmys med skinkmacka och godis och sedan bär det av hem för att börja julförberedelserna. I år är vi många i kollegiet som inte hunnit med något julpyntande hemma (vi har haft väldigt mycket att göra) och de flesta ska nu ut och trängas för att handla mat och julklappar.

För oss som också studerar brukar jullovet vara välkommet! Då får man tid att plugga och skriva klart olika slags inlämningsuppgifter. Allt detta går så mycket lättare om man är utrustad med en ask Aladdin eller så…

Det är inte bara terminen som tar slut utan även denna blogg, Bookie! Jag och Hanna kommer att skriva blogginlägg året ut men sedan stängs denna blogg ner. I gårdagens blogginlägg hittar du länken till utvärderingen av bloggen. Gå gärna in och tyck något!

 

På återhörande!  Agneta

 

 

Kommentera

Kommentera