Bookie

En blogg för bokberoende

Juldagen – den perfekta läs- och mysdagen!

25 december, 2012 Kl.13:30 På vift

Dagens inlägg kommer lite senare än vanligt vilket beror på att jag legat i sängen och läst hela morgonen! jag avslutade en bok som jag läst i lite då och så, dessutom började jag på en av julklappsböckerna, Mord på önskelistan. Det är en antologi där kända och okända deckarförfattare skriver deckarnoveller. Finns att köpa både av jultidningsförsäljande barn liksom i övriga handeln. Denna antologi innehöll en hel del riktigt bra alster!

Försöker ladda in bilder på de böcker som jag fick i julklapp men av någon outgrundlig anledning är mediahantering förändrad och det går överhuvudtaget inte att lägga till en enda bild…

Jag nöjer mig med att skriva titlarna!

Den tomma stolen av J.K. Rowlings

Sandmannen av Lars Kepler

Mord på önskelistan– en antologi där Håkan Nesser, Jens Lapidus, Maria Ernestam, m.fl. medverkat

Margot av Bengt Ohlsson

Folklig kultur i Europa 1500-1800 av Peter Burke

Gudar och odjur av Denise Mina

Testamentet av Laura Trenter

 

Nu ska jag återvända till mina böcker!

På återhörande!  Agneta

 

 

 

 

Kommentera

Kommentera