Bookie

En blogg för bokberoende

Avdramatiserad

23 september, 2012 Kl.18:52 Studentlivet

Det skulle kunna förekomma en mer tydlig vardagsrapportering här. Jag har bara inte kommit på hur det ska få den ton av genomtråkighet som konstituerar mitt vardagsbegrepp. Någon form av sarkasm bör det ha. Jag är ju så lyhörd att jag inbillar mig saker som inte finns.

2 kommentarer

2 kommentarer till Avdramatiserad

  1. Jag försöker få hum om vem du är, men ibland känns ditt språk på bloggen lite stelt. Förlåt om det låter illa – jag menar det inte så – jag skyller på att svenska är mitt tredje språk. Kanske menar jag ’akademiskt’?

    Kan du kanske göra ett inlägg om dina favoritböcker, eller böcker som ändrat ditt liv, böcker du ogillat, eller böcker du tycker att alla ska läsa. Det jag försöker säga är att bloggens tagline är ”en blogg för bokberoende”, men du skriver sällan om just böcker.

    • Det är roligt att du engagerar dig! Eftersom du påpekar det så gör jag ett inlägg om bara böcker nu. Detta är något jag själv har tänkt på. Jag håller med om att boktemat måste in mera, med tanke på bloggens tagline. Apropå att mitt akademiska eller till och med stela språk som, om jag förstår dig rätt, gör det svårt att lära känna mig, så vill jag inte gärna ändra på något, men svarar gärna på eventuella frågor om mig själv.
      /Hanna

Kommentera